11 maart 2021

Renée de Man fulltime aan de slag bij Finc

Na haar opleiding Bedrijfseconomie/Accountancy aan Avans Hogeschool in Den Bosch besloot Renée de Man om het vak bij Finc in de praktijk te brengen. Eerst parttime voor zo’n 20 uur in de week en sinds 1 maart gaat ze fulltime aan de slag.

Als assistent accountant samenstelpraktijk maakt Renée de eerste vlieguren op weg naar accountant. “Finc biedt mij de mogelijkheid om overal mee te kijken zodat ik goed kan bepalen waarin ik mij wil specialiseren. Ik spreek ook veel met collega’s die een opleiding volgen naast hun functie. Zo kom ik meer te weten over de verschillende opleidingen die ik in de toekomst wellicht wil volgen.”

“Ondanks dat het een lastige tijd is om ergens te beginnen, ben ik erg goed ontvangen door alle vriendelijke collega’s bij Finc. Er wordt veel begeleiding geboden en is men altijd bereid je te helpen. Daarnaast is het een erg fijne werkplek waar ik erg veel kan leren om mijzelf verder kan ontwikkelen.”

We zijn blij dat Renée ons team nu fulltime aan de slag gaat en wensen haar veel succes met haar toekomstplannen. Aan ambitie geen gebrek!

 

 

 

 

 

 

 

 

terug naar nieuwsoverzicht