4 oktober 2022

SOS Bijeenkomst bij PositiveDigits

Op 27 september organiseerde Finc – na een tijd afwezigheid door corona – weer een SOS-bijeenkomst. Dit keer stelden Pim Kos en David Kuijsters van PositiveDigits hun kantoor beschikbaar. Alle deelnemers werden meegenomen in de wereld van online marketing en de uitdagingen waar je als ondernemer tegenaan loopt.

Als ondernemer ben je niet continu bezig met online marketing. Maar je weet wel dat het onmisbaar is! Tijdens de SOS-bijeenkomst vertelde PositiveDigits alles over de meestvoorkomende uitdagingen waar je als ondernemer tegenaan loopt op het gebied van online marketing: SEO structuur, meetbaarheid van online marketing en de website snelheid. Hun verhaal werd lovend ontvangen:

 “Leuk om op basis van een duidelijk praktijkcasus uitgelegd te krijgen hoe je de inhoud van je website kan analyseren”

Werken aan presentatietechniek

Niet alleen voor de deelnemers was het een leerzame middag. Pim Kos zag het als een mooie uitdaging voor zichzelf om aan zijn presentatietechniek te werken en weg te blijven van vaktermen. Dat is goed gelukt. De ondernemers konden goed mee in het verhaal en vonden het erg interessant. “Het blijft leuk om ondernemers mee te nemen in de wereld van PositiveDigits”, aldus Pim.

Borrel

Niet alleen op de inhoud, maar ook op het gebied van sfeer wist PositiveDigits het publiek positief te verrassen. De borrel stond tot 19.00 uur gepland, maar liep flink uit omdat er nog lang nagepraat werd onder het genot van non-alcoholische Gin Tonic verrassing. Al bij al een hele interessante dinsdagavond die in stijl werd afgesloten!

 

terug naar nieuwsoverzicht