25 oktober 2019

SOS eindejaarsbijeenkomst: slimme tips voor ondernemers om minder belasting te betalen

Graag nodigen wij je uit op 28 november 2019 voor de Samen Ondernemen Sessie (SOS). Tijdens deze eindejaarsbijeenkomst praten wij je bij over de belastingwijzigingen in 2020. Wat betekenen deze wijzigingen voor jou als ondernemer.

Wat verandert er komend jaar voor ondernemers?
Hier alvast een voorproefje: De zelfstandigenaftrek wordt afgebouwd. De belastingtarieven worden aangepast, hierdoor kan het interessant zijn om toch een BV op te richten. Voor ondernemers met vermogen in box 3 zullen er zaken gaan veranderen. Ook als je geld hebt geleend bij de eigen BV, zijn er zaken die wellicht anders geregeld kunnen worden.

Met praktische voorbeelden en tips laten we zien op welke manier, met gebruikmaking van de voorgenomen belastingwijzigingen, ondernemers belasting kunnen besparen. Marco Leijten en Jaap Snelders, belastingadviseurs bij Finc, delen hun kennis.

Er is vooraf, tijdens en na afloop van deze sessie, voldoende tijd om alle vragen te stellen aan Marco en Jaap. We sluiten de avond af met een netwerkborrel, waar we nog kunnen napraten over de veranderingen. Dit is een mooi moment, waarop we elkaar rustig kunnen ontmoeten, voordat de eindejaarsdrukte bij iedereen start.

PROGRAMMA
18.30 uur Inloop en ontvangst bij Finc Accountants
19.00 uur Welkomstwoord door Edward Gaakeer
19.05 uur Presentatie van het Belastingplan 2020
20.00 uur Borrel

Aanmelden kan tot 27 november 2019

terug naar nieuwsoverzicht