13 december 2020

Talent aan het woord Quincy

Quincy is een paar maanden geleden begonnen bij ons fiscale team. Hij is gestart in een roerige tijd waar veel op het team is afgekomen. Wij zijn heel blij met Quincy in het team. Nu hij al 9 maanden bij Finc aan de slag is hebben wij aan hem gevraagd, wat vind jij er van?

“Bij Finc voelde ik me vanaf het eerste moment thuis en werd ik meteen beschouwd als een volwaardige collega. Wat mij direct opviel was het vertrouwen dat deze organisatie aan haar werknemers geeft. Je krijgt hier namelijk snel de vrijheid om zelf met ondernemers over hun business te praten en hen (zelfstandig) te adviseren. Daarnaast vind ik het een belangrijk dat de collega’s altijd bereid zijn om je te helpen, daar waar nodig. En dat geldt tevens voor de partners die heel open en benaderbaar zijn. Hun deur staat open en je kan altijd bij ze binnenlopen met een vraag, maar ook gewoon om een praatje te maken. Tot slot vind ik het persoonlijk belangrijk dat er geluisterd wordt naar mijn wensen dan wel barrières, die ik tijdens het werken in de praktijk heb ondervonden. Nadat je de moed verzameld hebt om je zienswijze te vertellen, is het nog maar de vraag hoe dit overkomt bij je werkgever. Tot op heden is het gelukkig welwillend voor mij uitgevallen. Zelfs toen ik vertelde dat ik geen affiniteit had met een bepaald belastingmiddel. Ook in dit geval voldoet Finc weer aan mijn verwachtingen en bewegen zij graag met mij mee. Al met al kan ik concluderen geen spijt te hebben gehad met mijn overstap naar deze mooie organisatie. En dat komt niet alleen maar door de wekelijkse VrijMiBo!”

terug naar nieuwsoverzicht