7 juni 2022

Welkom bij Finc, Marlies!

Ik ben Marlies van Zelst en sinds 1 april 2022 als accountant werkzaam bij Finc accountants. Ik heb ruim 20 jaar ervaring in de accountancy, waarvan lang op een accountantskantoor in Waalwijk gewerkt.

Ik ben door een van de eigenaren, Arno van Oosterhout, gevraagd of ik interesse heb in een nieuwe leuke werkplek. Ik en Arno kennen elkaar al via onze vaders.
Arno heeft mij uitgenodigd voor een gesprek zodat hij kon toelichten hoe ze bij Finc werken. Het voelde gelijk goed en vertrouwd aan. De manier van werken en ontwikkeling bij Finc trok mijn aandacht.
De eerste weken heb ik als prettig ervaren. Ik voelde mij welkom en het voelde vertrouwd aan. De collega’s zijn behulpzaam, de deur staat altijd open. Indien je aan een opdracht begint zit je met een collega aan de tafel om de opdracht door te spreken. Ook vind ik het fijn dat er voor iedereen volop aan je ontwikkeling wordt gewerkt. Dit is bij Finc belangrijk en daar wordt ook tijd aan besteed. Dit kunnen bijvoorbeeld overleggen zijn, cursussen, opleidingen of kennissessies. Daarnaast is het natuurlijk ook belangrijk dat wij als team met elkaar iets te doen, zoals een lunch en de verschillende teamuitjes door het jaar heen.
Mijn ambities zijn om met mijn ruime ervaring de relaties van dienst te zijn. Daarnaast wil ik mij blijven ontwikkelen om mijn beroep te kunnen uitoefenen.
Ik ben blij weer terug te zijn in Waalwijk.

terug naar nieuwsoverzicht