Salarisadministratie

Loonadministratie: bespaar tijd en besteed het uit

Het bijhouden van loonadministratie hoort nu eenmaal bij ondernemen. Jaren geleden begon je voor jezelf. Je had een plan met mooie ondernemersdromen en was vastberaden om daar een succes van te maken. Inmiddels kan je tevreden vaststellen dat je bedrijf een mooie groei heeft doorgemaakt. Die groei bracht natuurlijk wel extra werk met zich mee en het aannemen van de eerste medewerker was circa 10 jaar geleden een feit. De afgelopen jaren is het personeelsbestand nog verder gegroeid en je merkt dat de verantwoordelijkheid hiermee is toegenomen, zoals het bijhouden van een overzichtelijke loonadministratie. Inmiddels weet je dat hierbij nogal wat komt kijken. En daar heb je met een bloeiend bedrijf steeds minder tijd voor. Dit is dan ook het moment om Finc Accountants in te schakelen, zodat je de loonadministratie kan uitbesteden tegen aantrekkelijke tarieven. We helpen je met de salarisadministratie, loonadministratie DGA, loonbelastingaangifte en alle vragen over bijvoorbeeld vakantiegeld, CAO-regelgeving of arbeidswetgeving.

Meer informatie over Loonadministratie? Neem contact op!

Loonadministratie uitbesteden tarieven

Slokken de salaris- en personeelsadministratie eigenlijk een (te) groot deel van je tijd op? Maak dan gebruik van de loonadministratie uitbesteden aan Finc tegen interessante tarieven. Om je bedrijf te laten groeien, moeten er dagelijks keuzes gemaakt worden. Tijd en geld worden keer op keer tegen elkaar afgewogen. Vraag je dus af of je de loonadministratie zelf wil blijven doen, met al het papierwerk dat daarmee samengaat en de tijd die je erin moet steken. Om maar niet te spreken over de frustratie die dit met zich mee kan brengen, zeker als je ook nog vele andere zaken aan je hoofd hebt.

Voordelen loonadministratie uitbesteden:

• Je bespaart tijd; we nemen de hele loonadministratie uit handen.
• Je hebt geen kennis van wet- en regelgeving nodig want wij beschikken over alle expertise.
• Bij vragen van je werknemers waar je zelf niet direct een antwoord op hebt, kan je rekenen op de ondersteuning van Finc Accountants.
• We hanteren voor het loonadministratie uitbesteden transparante en eerlijke tarieven.
• Je loopt geen risico op naheffingen of boetes vanuit de Belastingdienst, onze experts werken tot op de komma nauwkeurig.
• Ook de loonadministratie DGA kan je aan ons overlaten.

Finc heeft de vereiste ervaring in huis om de administratie op orde te maken en dit ook zo te houden, zodat jij je daar niet meer druk over hoeft te maken.

Loonadministratie DGA vereist kennis van regel- en wetgeving

Het vaststellen van het DGA-salaris (het minimumsalaris voor een directeur-grootaandeelhouder) en de bijbehorende loonadministratie DGA vraagt om specifieke kennis van de regels die de Belastingdienst hanteert. Bovendien is dit salaris vaak doorslaggevend voor ondernemers om te kiezen voor een bepaalde rechtsvorm, zoals een Besloten Vennootschap. Bij de vaststelling wordt uitgegaan van het ‘gebruikelijke loon’. Dit houdt in dat de directeur grootaandeelhouder minimaal een loon moet ontvangen dat normaal is voor het niveau en de duur van zijn werkzaamheden. Zoals je ziet, er zijn aardig wat factoren om rekening mee te houden die van invloed zijn op de loonadministratie DGA. Finc Accountants is de expert op het gebied van loonadministratie. Laat het aan ons over en besteed je tijd aan de groei van jouw onderneming!