Jouw uitdagingen

Hoe regel ik een financiering voor mijn groeiplannen?

Finc Accountants helpt ondernemers bij het verkrijgen van gezonde bedrijfsfinancieringen. Daarbij gaan we uit van de kracht van ‘gestapelde’ financieringen, financieringen met meerdere partijen. Samen willen we een gezonde financiering voor de ondernemer mogelijk maken. Zo konden we ondernemer Mark helpen bij het realiseren van de uitbreiding van zijn ICT-onderneming.

‘Voor de groei van mijn ICT-bedrijf zocht ik een investeringspartij. Ik zag potentie om mijn werkzaamheden uit te breiden in een ander businessmodel voor een nieuwe markt. Ik ben eerst naar mijn eigen bank gegaan en ik heb bij verschillende partijen navraag gedaan, maar het bleek lastiger te zijn dan ik dacht. Totdat iemand uit mijn netwerk mij tipte over Finc Accountants. Een afspraak was zo gemaakt en samen met Richard van de financieringsdesk ging ik om tafel.

Samen bespraken we mijn toekomstvisie en doelstellingen. Het praten over mijn ideeën en de gerichte vragen van Richard gaven me direct al meer inzichten. Ik denk namelijk altijd in kansen, maar vaak blijft het bij plannen maken. Ik vind het lastig om in te schatten of het wel haalbaar is en door de drukte van de dag verdwijnt zo’n idee dan meestal weer naar de achtergrond. Het was dus erg prettig om dit samen met een professional te bespreken. Toen ik na dat eerste gesprek naar buiten liep, had ik er direct een goed gevoel over.

Bij de volgende afspraak had Richard een uitgewerkt plan voor mij. Hij had gekeken naar het combineren van verschillende financieringsvormen. Uiteindelijk bleek een gestapelde financiering het beste bij mijn bedrijf te passen én de financiering mogelijk te maken in combinatie met mijn eigen bank! Het mooie vond ik dat naast het meedenken met de financiering, we het over zoveel meer dingen hebben gehad. Richard was echt in mijn bedrijf geïnteresseerd, waardoor er andere zaken naar voren kwamen waar ik nog helemaal niet bij had stilgestaan. De financiering is inmiddels helemaal geregeld. Dit betekent direct meer werk. Daarom staat de volgende afspraak inmiddels gepland, dan kijken we naar de mogelijkheden om de administratie efficiënter te automatiseren. Ik heb mijn zakelijke sparringpartner voorgoed gevonden!’

Jouw specialist

Richard Jonkers AA RAB
06 22 90 88 53
richard@fincaccountants.nl