Administratie MKB

Boekhouder die meedenkt met ondernemers

Zoek je een ervaren boekhouder die met je mee wil kijken naar de resultaten van je onderneming en begrotingen en prognoses? Iemand die veel verstand heeft van de geldstromen binnen bedrijven en met de juiste know-how van hard groeiende ondernemingen? Neem dan eens contact op met Finc Accountants in Waalwijk. Wij zijn die kundige boekhouder voor het MKB die echt meedenkt met ondernemers. De doelen die je hebt gesteld voor je onderneming wil je natuurlijk graag behalen. Onze boekhouder maakt financieel inzichtelijk waar je nu staat en geeft advies over verdere stappen die bijdragen aan het succes. Zo krijg je als ondernemer zowel privé als zakelijk meer grip op de cijfers zodat je weet waar je aan toe bent. Het waarmaken van je ondernemersdromen? Dat doe je samen met Finc Accountants!

Meer informatie over Boekhouder? Neem contact op!

Boekhouder MKB met no-nonsens aanpak

Je kunt altijd bij onze boekhouder voor het MKB terecht met vragen over de cijfers en de fiscale gevolgen voor je bedrijf. De onderlinge verhoudingen zijn gelijk, als echte Brabanders houden we van een no-nonsens aanpak. Dit vertalen we naar een daadkrachtige werkwijze. Van Finc kun je op aan, als we beloven om iets uit te zoeken, dan doen we dat ook. We plannen graag op korte termijn een persoonlijk gesprek om het een en ander toe te lichten. Vanzelfsprekend vertellen we dan ook meer over de boekhouder kosten.

Boekhouder: wat zijn de kosten?

Linksom of rechtsom: je moet aan de fiscus kunnen bewijzen dat je aangiften voor BTW en inkomstenbelasting kloppen en dat je recht hebt (gehad) op bepaalde aftrekposten. Om dit zelf allemaal tot in detail in de gaten te houden en te registeren, kan er steeds vaker bij inschieten als je druk bent met een groeiende business. Een boekhouder inschakelen voorkomt problemen met de belastingdienst, maar zorgt er ook voor dat je geen geld misloopt. Heb je nog geen boekhouder voor je MKB zaken en weet je niet wat een boekhouder voor je onderneming zal gaan kosten? Dat is geen probleem. We nodigen je graag uit in ons sfeervolle kantoor in Waalwijk om je meer te vertellen over onze boekhouder diensten en de boekhouder kosten. Op die manier krijg je meteen een goede indruk van onze persoonlijke en laagdrempelige aanpak.

Samen Ondernemen Sessies

De boekhouder van Finc neemt werk uit handen, van ondersteuning tot de gehele boekhouding, btw-aangifte en aangifte inkomstenbelasting. Zo heb jij er geen omkijken meer naar. Dit doen we voor vele ondernemers uit de regio. Omdat we zelf lokale ondernemers zijn, voelen we ons sterk verbonden met de ondernemers en de gemeenschap om ons heen. Regelmatig organiseren we dan ook kennissessies, de zogenaamde SOS-bijeenkomsten (Samen Ondernemen Sessies). Tijdens deze bijeenkomsten delen we een schat aan informatie en belangrijke actualiteiten, maar het is tevens een manier om ideeën en gedachtes bij medeondernemers te toetsen. Dit draagt weer bij aan onze kennis. Wil je eerst Finc Accountants beter leren kennen voordat je van onze boekhouder MKB diensten gebruik maakt? Dan is deelname aan een Samen Ondernemen Sessie de perfecte gelegenheid!

Jouw specialist

Arno van Oosterhout AA
06 12 43 79 77
arno@fincaccountants.nl

Jouw specialist

Jarno Jochems
0416 67 51 50
jarno@fincaccountants.nl

Jouw specialist

Michael Hendriks
0416 67 51 50
michael@fincaccountants.nl