Administratie MKB

Boekhouding up-to-date voor een overzichtelijke administratie

Geen tijd om de administratie bij te houden? Heb je geen plezier in administratieve taken? Of is het bijhouden van de boekhouding gewoon niet een van je talenten? Schakel dan Finc Accountants in. De groei van je bedrijf brengt nu eenmaal veranderingen met zich mee. Je moet je iedere dag bezighouden met zaken als personeel, huisvesting, verkoop, social media, marketing en relaties. Misschien heb je het gevoel dat je ‘overloopt’. Een goede begeleiding en transparante cijfers zijn onmisbaar om overzicht niet te verliezen. Het uitbesteden van deze taken aan de adviseurs van Finc Accountants zal je meer ruimte en een heldere blik geven voor je dagelijkse ondernemerswerkzaamheden.

Meer informatie over Boekhouding? Neem contact op!

Finc Accountants ondersteunt bij:

• Financiële transacties bijhouden, inboeken en controleren.
• Het opstellen van facturen. Dit kan door ons gedaan worden of maak gebruik van ons handig online programma.
• Btw-aangifte opstellen; maandelijks, jaarlijks of per kwartaal.
• Het verzorgen van de aangifte van de inkomstenbelasting. We zijn op de hoogte van actuele regel- en wetgeving.
• De jaarrekening opstellen, balans en winst- en verliesrekening. Onmisbaar om inzicht te hebben en houden van de financiële situatie van je onderneming.
• Advies over boekhouding, dus over belastingen, financieringen, investeringen en oudedagsvoorzieningen.

De voordelen van boekhouding aan Finc uitbesteden

Als je de administratie aan onze adviseurs overlaat, hoef je je hier geen zorgen meer over te maken. We controleren alles en laten je op tijd weten wanneer we welke stukken nodig hebben voor de aangiften. Dit scheelt dus veel tijd en waarschijnlijk ook een hoop stress. De wetenschap dat de administratie helemaal op orde is, is een geruststellende gedachte. Bovendien kan je Finc inzetten als vraagbaak en sparringpartner. We zijn proactief met het uitbrengen van adviezen over kansen en eventuele bedreigingen. Gaandeweg leren we jou en je bedrijf steeds beter kennen, weten we waar we ons op moeten richten en welke kansen we kunnen benutten. Zo doen wij waar wij goed in zijn en kan jij je richten op dat waar jij goed in bent.

Samen ondernemen met lokale gemeenschap

Ondernemen is geweldig, maar je krijgt de taak om de boekhouding bij te houden er nu eenmaal ‘gratis’ bij. Finc Accountants zorgt ervoor dat jij je nog beter kan focussen op het realiseren van je ambities. Met een overzichtelijke administratie wordt het makkelijker om slimme ondernemerskeuzes te maken. Door meer inzicht, kan je strategische keuzes maken over huisvesting, personeel en aanschaf van materiaal. Zo kan je onderneming verder groeien en kan je beter inschatten wat deze groei betekent. Een eerste stap in de goede richting is grip krijgen op de cijfers door het uitbesteden van je boekhouding aan een partner met een ondernemershart. Finc werkt al jaren samen met ondernemers uit Waalwijk en omgeving. Regelmatig organiseren we een ‘Samen Ondernemen Sessie’ om kennis te delen. Wanneer je onderneming groeit, draagt dit bij aan de ontwikkeling van onze lokale gemeenschap. Dat vinden we een mooie bijkomstigheid. We kijken verder dan enkel en alleen naar de cijfers, we ondernemen samen met jou!